Spletna trgovina Kadilec.si shranjuje datoteke (v nadaljevanju piškotke) na vašo napravo, s katero dostopate do spletne trgovine. Uporaba piškotkov je nujno potrebna zaradi delovanja spletne trgovine.

Na vaši napravi hranimo le t.i. tehnične piškotke, ki so potrebni za delovanje spletne trgovine. Ti piškotki so potrebni za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti ter hranijo informacije o vašem IP naslovu, operacijskem sistemu, brskalniku, lokaciji vaše naprave, vrsti vaše naprave in druge podobne tehnične podatke. Vsakemu obiskovalcu je ob začetku obiska dodeljen tudi sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje njegove nakupovalne košarice. Registriranemu uporabniku je dodeljen tudi piškotek o njegovi identifikaciji, s tem je omogočena uporaba spletne trgovine brez ponovne prijave ob naslednjih obiskih.

Informacij, zbranih z uporabo piškotkov, ne posredujemo tretjim osebam. Piškotki so shranjeni na vaši napravi in jih lahko kadarkoli pobrišete.

Spletna trgovina Kadilec.si brez uporabe piškotkov žal ni mogoča, zato vas prosimo, da zapustite našo spletno stran, če se z njihovo uporabo ne strinjate.


Košarica  

Ni artiklov

0,00 € Poštnina
0,00 € Skupaj

Zaključi nakup